Skip to content

RETREAT

Ont-moet jezelf bij Inti Alma

Retreat betekent terugtrekken of afzonderen.
In deze gekke, drukke tijden kan het zijn dat je de behoefte voelt om even totaal weg te zijn van alles. Te ont-moeten en jezelf te ontmoeten.

Graag ontvang ik je voor een privé ‘Back to Basic’ retreat.  Middels een telefonische intake of video-call bespreken we waar je behoeftes liggen en maken we een programma op maat voor je. Zoals geleide-meditaties, natuur coaching, inzichtgevende gesprekken en emotioneel lichaamswerk. Samen met jou bespreek ik waar jouw retreat zal plaatsvinden.

MUNAY BEACH

Er staat een kleine houten cabin ‘Beach House Munay’  in de hoek van een kleine strandtuin die onlangs is gerealiseerd omdat ik mijn plek op de Azoren zo miste. Het strandje in mijn achtertuin wat ik ‘Munay Beach’ noemde; het strandje van de onvoorwaardelijke liefde.
Een plek waar mensen tot rust kwamen, deelden en heelden. We zongen, picknickten, plezier maakten en van elkaar genoten. Toen ik wegens familie omstandigheden vond dat mijn plek in Nederland was, was er een groot gemis. Tot ik op een dag besloot ‘als ik niet naar het strand kan, komt het strand maar naar mij.’ Het idee voor een Munay strandje in Harderwijk werd geboren. Een hele klus, naast het feit dat de tuin getransformeerd werd, voelde ik dit ook gebeuren in mij. Nederland begint weer als een soort van thuis te voelen. 

Naast zand, schelpen én een hangmat vind je op Munay Beach een prachtige vuurplek en een waterpartij met lemniscaat (liggende acht) stromend water wat rustgevend is en inspireert. Ook vind je er een heerlijk prieel waar je je kunt terugtrekken in een lotus- of hangstoel. In de avond is alles sfeervol verlicht. 

Retreat | Ont-moet jezelf bij Inti Alma of op locatie

OP LOCATIE

Inmiddels heb ik ervaring in retreats op verschillende plekken.
Zo gaf ik (privé) retreats op verschillende plekken in Spanje, op São Miguel (Azoren) en in Iserlohn, Duitsland

Hopelijk tot ziens bij Inti Alma!
Meer weten? Mail naar terri@inti-alma.com

Retreat op de Azoren? | Inti-Alma