Skip to content

RETREAT

Ont-moet jezelf bij Inti Alma

Retreat betekent terugtrekken of afzonderen.
In deze gekke, drukke tijden kan het zijn dat je de behoefte voelt om even totaal weg te zijn van alles. Misschien heb je het gevoel even geen overzicht te hebben en is alles je teveel. 

Nadat ik je mail of bericht heb ontvangen maken we een afspraak om te videobellen. In dit gesprek maken we duidelijk waaraan jij behoefte hebt en maken we een programma op maat. Zoals geleide-meditaties, natuur coaching, inzichtgevende gesprekken en emotioneel lichaamswerk. Samen met jou bespreek ik of je retreat in Harderwijk zal plaatsvinden of op een locatie naar keuze. Momenteel zal dit alleen in Nederland zijn. 

Heb je een groep en ben je op zoek naar een retreat? Graag bespreek ik met jou/jullie de mogelijkheden! 

Als je rechts in het menu op ‘reviews’ klikt, kun je ervaringen van anderen lezen. 

MUNAY BEACH

Er staat een kleine houten cabin ‘Beach House Munay’  in de hoek van een kleine strandtuin die onlangs is gerealiseerd omdat ik mijn plek op de Azoren zo miste. Het strandje in mijn achtertuin wat ik ‘Munay Beach’ noemde; het strandje van de onvoorwaardelijke liefde.
Een plek waar mensen tot rust kwamen, deelden en heelden. We zongen, picknickten, plezier maakten en van elkaar genoten. Toen ik wegens familie omstandigheden vond dat mijn plek in Nederland was, was er een groot gemis. Tot ik op een dag besloot ‘als ik niet naar het strand kan, komt het strand maar naar mij.’ Het idee voor een Munay strandje in Harderwijk werd geboren. Een hele klus, naast het feit dat de tuin getransformeerd werd, voelde ik dit ook gebeuren in mij. Nederland begint weer als een soort van thuis te voelen. 

Naast zand, schelpen én een hangmat vind je op Munay Beach een prachtige vuurplek en een waterpartij met lemniscaat (liggende acht) stromend water wat rustgevend is en inspireert. Ook vind je er een heerlijk prieel waar je je kunt terugtrekken in een lotus- of hangstoel. In de avond is alles sfeervol verlicht. 

Retreat | Ont-moet jezelf bij Inti Alma of op locatie

OP LOCATIE

Inmiddels heb ik ervaring in retreats op verschillende plekken.
Zo gaf ik (privé) retreats op verschillende plekken in Spanje, op São Miguel, Pico en Terceira (Azoren) en in Iserlohn, Duitsland

Hopelijk tot ziens bij Inti Alma!
Meer weten? Mail naar terri@inti-alma.com

Retreat op de Azoren? | Inti-Alma