Skip to content

PAD NAAR JE ZON  (v/h Inca Medicine)  

Training Bewustwording en Heling (4x lang weekend)

Gebaseerd op een eeuwenoude Inca traditie uit het hooggebergte van Peru, aangepast aan het westen en aangevuld met moderne technieken en inzichten.

Met behulp van eeuwenoude teachings, wijsheden, krachtige helingstechnieken, traditionele inwijdingen en prachtige rituelen afkomstig van de Q’ero medicijnmensen in Peru ga je op ontdekkingsreis in jezelf. Naar wie jij écht bent en dat is vaak heel anders dan wie je dacht te zijn. Gedurende ons leven passen we ons aan door gebeurtenissen, aan de behoefte van onze ouders en van de mensen om ons heen. Voordat we het weten zijn we weg van onze eigen stroom, onze verlangens en dromen. Pas als je er klaar voor bent los te laten wat je niet langer dient, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Dit Pad leert je te varen op jouw kompas, het geeft je tools waar je altijd weer op terug kunt vallen. Lees meer 

“Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als kompas gebruikt”
-Ingspire-
Bewust-worden en helen Gebaseerd op een eeuwenoude Inca traditie uit het hooggebergte van Peru, aangepast aan het westen en aangevuld met moderne technieken en inzichten.

TRAINING: PAD NAAR JE ZON

TEACHINGS | TECHNIEKEN | HELEN | DELEN | RITUELEN | (TRANCE) MEDITATIES

Een pad van bewustwording, heling en transformatie, welke eens in de drie maanden van vrijdag t/m zondag plaatsvindt. Elk weekend heeft een thema, met daarbij een krachtdier. Dit representeert de energie die hiermee verbonden is.

1e weekend het Zuiden; Healing the Past

Gedurende dit weekend wordt er aan je oude pijnen en verwondingen uit het verleden gewerkt. Zoals een slang zijn huid afschudt, in een keer. Door pijn, angst en verdriet te transformeren, worden het bronnen van kracht en mededogen waardoor je niet langer beïnvloed wordt door de imprints uit je verleden.  Dat houdt niet in dat de verwonding verdwijnt, de pijn zal een andere plek in je psyche gaan innemen. Je bént niet langer de pijn. 

2e weekend het Westen; voorbij angst en dood

We gaan op zoek naar de blokkades die je weerhouden nieuwe mogelijkheden aan te gaan. Het oude loslaten en het nieuwe omarmen. We werken met voorouder lijnen en ontdoen ons van oude verhalen die in ons leven. Doordat je dit doet heel je ook voor je kinderen en de volgende generaties doordat je dit niet langer doorgeeft. 

3e weekend het Noorden; drink van de nectar van het leven met moed en vertrouwen

Leef als een kolibrie. Deze prachtige kleine vogel vliegt onbezorgd duizenden mijlen en vraagt zich nooit af of hij aankomt. Hij drinkt van de nectar van het leven. De energie van de kolibrie is die van moed en vertrouwen. Dit weekend gaat over je openen voor je bestemming en je plek in te nemen die voor jou bestemd is. De kolibrie toont ons de weg van moed en vertrouwen. We laten onze leraren los en worden zelf meester over ons leven. Hier kun je ervaren dat het grote mysterie in jou leeft en je in in je kracht mag gaan staan. Je komt thuis in het diepst van je wezen.

4e weekend het Oosten; leef je bestemming

Gedurende dit weekend kun je ontdekken dat jouw wereld is zoals jij die waarneemt en dit een projectie is van wat er in jou leeft. Je gaat op zoek naar welke stappen jij kunt zetten om je eigen droom te gaan leven en te manifesteren. Wat moet je achter je laten aan achterdeuren, schaduwkanten en beperkende overtuigingen die jij hebt ontwikkeld om je staande te houden in dit leven. Wat heb je nodig om het Pad naar je Zon te kunnen leven? In dit weekend kun je de zaadjes planten van diegene die jij bent in wording. Als co-creator van het grote geheel. 

Praktische informatie trainingsweekenden

Trainingen vinden plaats van vrijdag 18u tot zondag 18u

Investering € 333,— excl. verblijf en maaltijden. Binnenkort zijn de locatie en prijzen bekend. We zullen de locatie prijzen zo laag mogelijk houden door een (vakantie) huis te huren en je eigen eten mee te nemen. Van te voren bereidt en/of ter plekke. 
Minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 10
Start: 13 t/m 15 mei 2022 (zeker) | 2 t/m 4 september 2022| 2 t/m 4 december 2022  | 3 t/m 5 maart  2022 (laatste 3 data onder voorbehoud)

Mocht je na afloop van deze training een roep van binnen voelen om mensen te helen met deze mooie en krachtige technieken, dan kun je aanvullend de Masterclasses volgen van 4 weekenden gedurende een jaar. Zie hieronder meer informatie. Wil je eerst kennismaken met het Pad naar je Zon? Geef je dan op voor de 1-daagse Ande(r)s dag. 

Het is aan te raden de week voor de training geen vlees en vis te eten en koffie en alcohol te vermijden. Evenals medicatie die niet strikt noodzakelijk is.

 

1-daagse Ande(r)s dag, snuffeldag

Een kleine ‘proeverij’ uit de Andes. Op deze dag leer je hoe belangrijk het is je levensenergie te verzamelen. Je werkt met een sandpainting/mandala om te werken met je onderbewuste. Je maakt een kleine kennismaking met de eeuwenoude teachings en  helingstechnieken van de Q’ero medicijnmensen, aangevuld met Westerse inzichten. Deze dag kun je  een trance meditatie met drum ervaren. Ook leer je om op verschillende manieren (waarnemingsstaten) naar zaken te kijken. Een dag om inzichten te krijgen en dicht(er) bij jezelf te komen. Een leuke dag om alleen of samen te doen. Een echte Ande(r)s dag!

Praktische informatie

Waar: Harderwijk 
Wanneer:  24 april 2022
Tijd: Zaterdag 10-17u. Welkom vanaf 9.30u
Investering € 100,– incl. een lekkere gezonde, (vegetarische) lunch.
Benodigdheden: 1 steen uit de natuur, passend in je handpalm. Waterflesje, gemakkelijke kleding, pantoffels/sokken, gemakkelijke schoenen en warme (oude) jas. Aanmelden of info via contactformulier.

Klik rechts in het menu voor reviews over de verschillende activiteiten zoals de Ande(r)s snuffeldag. 

MASTERCLASS – PAD NAAR JE ZON

Verdiepingsopleiding w.o. Stervensbegeleiding en Soulretrieval

MASTERCLASS – PAD NAAR JE ZON Verdiepingsopleiding w.o. Stervensbegeleiding en Soulretrieval

Dit is een verdieping van het Pad naar je Zon. Gedurende vier weekenden leer je hoe je zelf krachtige technieken kunt toepassen in je praktijk.

Er is aandacht voor:

  • Het afnemen van een anamnese; het verzamelen van medische gegevens en geschiedenis.
  • Hoe een intake af te nemen en te interpreteren.
    Ethiek. Nadenken over je handelen t.o.v. de client. Kan jij haar of hem de juiste zorg bieden?
  • Normen & waarden
  • Het oefenen van de aangeboden technieken.
  • Huiswerk: Na elk blok wordt er van je verwacht een aantal behandelingen te hebben verricht en hier verslaggeving van te doen.
  • Bespreken van de casussen die je hebt behandeld in de tussenliggende tijd tussen twee trainingsweekenden. 

Na het goed doorlopen van de Masterclasses wordt een getuigschrift overhandigd.

Praktische informatie

Investering: € 444,— per weekend (4x), excl. verblijf, maaltijden
Extra investering: tools t.w.v. ongeveer € 150,— voor de gehele Masterclass
Duur: Vrijdag 18u – Zondag 18u
Min. aantal deelnemers: 6
Locatie: nader te bepalen
Start: nader te bepalen

Het is aan te raden de week voor de training geen vlees en vis te eten en koffie en alcohol te vermijden. Evenals medicatie die niet strikt noodzakelijk is.