Skip to content

PAD NAAR JE ZON

Bewust-worden en helen

Gebaseerd op een eeuwenoude Inca traditie uit het hooggebergte van Peru, aangepast aan het westen en aangevuld met moderne technieken en inzichten.

Met behulp van eeuwenoude teachings, wijsheden, krachtige helingstechnieken, traditionele inwijdingen en prachtige rituelen ga je op ontdekkingsreis in jezelf. Naar wie jij écht bent en dat is vaak heel anders dan wie je dacht te zijn. Gedurende ons leven passen we ons aan door gebeurtenissen, aan de behoefte van onze ouders en van de mensen om ons heen. Voordat we het weten zijn we weg van onze eigen stroom, onze verlangens en dromen. Pas als je er klaar voor bent los te laten wat je niet langer dient, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Dit Pad leert je te varen op jouw kompas, het geeft je tools waar je altijd weer op terug kunt vallen. Lees meer:

NB Tijdens de trainingen wordt geen gebruik gemaakt van medicijnplanten.

“Je bent vrij als je je eigen waarden, dromen en talenten als kompas gebruikt”
-Ingspire-
Bewust-worden en helen Gebaseerd op een eeuwenoude Inca traditie uit het hooggebergte van Peru, aangepast aan het westen en aangevuld met moderne technieken en inzichten.

BASISCURSUS – PAD NAAR JE ZON

TEACHINGS | TECHNIEKEN | HELEN | DELEN | RITUELEN | (TRANCE) MEDITATIES

Een pad van bewustwording, heling en transformatie, welke eens in de drie maanden van vrijdag t/m zondag plaatsvindt. Elk weekend heeft een thema, met daarbij een krachtdier. Dit representeert de energie die hiermee verbonden is.

1e weekend het Zuiden, de Slang

Gedurende dit weekend wordt er aan je oude pijnen en verwondingen uit het verleden gewerkt.. Zoals een slang zijn huid afschudt, in een keer. Dat houdt niet in dat de verwonding verdwijnt, de pijn zal een andere plek in je psyche gaan innemen. Je bént niet langer de pijn. Door pijn, angst en verdriet te transformeren, worden het bronnen van kracht en mededogen.

2e weekend het Westen, de Jaguar

Dit is een weekend om voorbij te gaan aan angst, dood en geweld. We gaan op zoek naar de blokkades die je weerhouden nieuwe mogelijkheden aan te gaan. We werken met voorouderlijnen en ontdoen ons van oude verhalen die in ons leven. Doordat je dit doet heel je ook voor je kinderen en de volgende generaties.

3e weekend het Noorden, de Kolibrie

Deze prachtige kleine vogel vliegt onbezorgd duizenden mijlen en vraagt zich nooit af of hij aankomt. Hij drinkt van de nectar van het leven. De energie van de kolibrie is die van moed en vertrouwen. Dit weekend gaat over je openen voor je bestemming en je plek in te nemen die voor jou bestemd is.

4e weekend het Oosten, de Condor

Het planten van zaadjes van wie jij kan worden. Welke stappen moet je zetten en wat moet je achter je laten aan achterdeuren, schaduwkanten en beperkende overtuigingen zodat jij je eigen droom kunt gaan leven én manifesteren?

Praktische informatie

Trainingen vinden plaats van vrijdag 18u tot zondag 18u
Investering € 333,— excl. verblijf en maaltijden
Min. aantal deelnemers: 8
Start: januari 2022

Het is aan te raden de week voor de training geen vlees en vis te eten en koffie en alcohol te vermijden. Evenals medicatie die niet strikt noodzakelijk is.

MASTERCLASS – PAD NAAR JE ZON

Verdiepingsopleiding w.o. Stervensbegeleiding en Soulretrieval

MASTERCLASS – PAD NAAR JE ZON Verdiepingsopleiding w.o. Stervensbegeleiding en Soulretrieval

Dit is een verdieping van het Pad naar je Zon. Gedurende vier weekenden leer je hoe je zelf krachtige technieken kunt toepassen in je praktijk.

Er is aandacht voor:

  • Het afnemen van een anamnese; het verzamelen van medische gegevens en geschiedenis.
  • Hoe een intake af te nemen en te interpreteren.
    Ethiek. Nadenken over je handelen t.o.v. de client. Kan jij haar of hem de juiste zorg bieden?
  • Normen & waarden
  • Het oefenen van de aangeboden technieken.
  • Huiswerk: Na elk blok wordt er van je verwacht een aantal behandelingen te hebben verricht en hier verslaggeving van te doen.
  • Bespreken van de casussen die je hebt behandeld in de tussenliggende tijd tussen twee trainingsweekenden. 

Na het goed doorlopen van de Masterclasses wordt een getuigschrift overhandigd.

Praktische informatie

Investering: € 444,— per weekend (4x), excl. verblijf, maaltijden
Extra investering: tools t.w.v. ongeveer € 150,— voor de gehele Masterclass
Duur: Vrijdag 18u – Zondag 18u
Min. aantal deelnemers: 6
Locatie: nader te bepalen
Start: nader te bepalen

Het is aan te raden de week voor de training geen vlees en vis te eten en koffie en alcohol te vermijden. Evenals medicatie die niet strikt noodzakelijk is.