Skip to content

CIRKELS

Voor mannen en vrouwen

Munay Cirkel | Verbinden, verdiepen, delen, helen rondom het vuur | Harderwijk | Randmeren

Verbinden, verdiepen, delen, helen

Tien jaar lang heb ik met veel plezier vrouwencirkels georganiseerd in Nederland en daarna een gemengde cirkel op de Azoren. Eenmaal gesetteld hier ontstond de behoefte om hier een Munay Cirkel te starten voor mannen en vrouwen.  Door veel met mannenvrienden te praten mocht ik diep in hun gevoelswereld duiken. Ik werd geraakt door de kwetsbaarheid en onzekerheden van ‘de Nederlandse man’ die zo vaak verborgen blijven voor ons vrouwen.
Zoals zoveel van ons vrouwen voor mannen verborgen en onbegrepen blijft. Inmiddels hebben de eerste cirkels plaatsgevonden. Bijzondere middagen om ons zo vanuit ons echte zelf met elkaar te verbinden. Zonder maskers en muren kwetsbaarheid en onzekerheid er te laten zijn binnen de veiligheid van de Munay Cirkel.  Prachtig elkaar zo te mogen zien, in kwetsbaarheid en kracht. Tóch merkte ik dat er behoefte is bij vrouwen om zich met elkaar te blijven verbinden, te groeien en te delen. Dus binnenkort start de Munay Vrouwencirkel. 

 Munay komt uit het Qechua, de taal van de Q’eros uit het hooggebergte van Peru, en betekent Onvoorwaardelijke Liefde. 
Voel je welkom binnen de veiligheid van de Munay Cirkel, om het vuur. Om te delen, te helen, te verbinden en te genieten. 

Praktische informatie

* Inti Alma’s Vrouwencirkel is een keer per maand, van 19.30 – 21.30u. De volgende zal zijn op donderdag 8 oktober. Delen | Verbinden | Groeien

* De gemengde Munay Cirkel vindt eens in de maand plaats
 rondom het vuur op ‘Munay Beach’ bij droog weer.  

De Munay Cirkel van 8 mei gaat over ‘Trouw zijn aan jezelf”. Trouw zijn aan wat jij van binnen voelt en daarnaar handelen. Dit kan je voor grote uitdagingen in je leven stellen.  Dagelijks worden we uitgenodigd trouw te zijn aan onze normen, waarden en gevoelens. Elke keer dat je dit niet doet zal je merken dat je verder weg raakt van jezelf. Hoe daar mee om te gaan is een reis op zich… 

Tijd: welkom vanaf  14.30u. We beginnen om 15.00en eindigen om 17.30u. Dan genieten we nog even samen van het (meegebrachte) lekkers.
Locatie: Harderwijk. Overige details na inschrijving.
Investering: € 15,— Inclusief thee met iets lekkers. Zelf graag iets lekkers meenemen om te delen na afloop.