Skip to content

MEEBEWEGEN MET DEMENTIE 

Begeleiding bij dementie

 

NIEUWE WEBSITE 

meebewegen met dementie 

 

EEN REIS NAAR BINNEN

“Renee, ik wil een nieuwe website! Eentje over meebewegen met dementie” zeg ik tegen webdesigner Renee. De kogel is door de kerk, ik weet het nu écht zeker. 

Mijn moeder heeft dementie, vasculaire dementie. Samen met de Casemanager Dementie ben ik op zoek naar de juiste zorg en een nieuw thuis voor mijn moeder. Gedurende die zoektocht wordt ik gevolgd door journalist Erik van Prooijen. Samen maken we voor het maken van een podcast een reis langs inspirerende experts in Nederland en België. Tijdens de gesprekken krijg ik  nieuwe inzichten, ook hoe het ánders kan. Ik voel hoe mijn bezieling meer en meer bij dementie komt te liggen en ik voel dat wat ik weet en leer wil delen met  andere mantelzorgers en verzorgenden.

“Terri, geweldig!” zegt webdesigner Renee als ik uit de doeken heb gedaan waarom ik die nieuwe site wil. “Dat gaan we doen! Het wachten is nu op jou! Ik wil weten wat voor site je wilt, kleuren, foto’s en teksten.” Het wordt een reis naar binnen. Ik schrijf en schrap, steeds weer opnieuw. Langzaamaan begint het zich uit te kristaliseren. Na een paar weken loop ik vast. Ik ga naar Renee in Den Haag voor een brainstormsessie. Ze vraagt, spiegelt, graaft, confronteert en brengt me naar mijn kern. Met huiswerk stap ik de auto weer in.

En dan op Wereld Alzheimer Dag is het zover. De site meebewegenmetdementie.nl is een feit. Ik hoop dat vele mensen hun weg naar deze site mogen vinden. Zodat we samen de kwaliteit van leven van de mens met dementie én van hun naasten waardevoller kunnen maken!

Renee Verberne van Pink Sun webdesign en strategy: DANK! Voor je creativiteit, enthousiasme, inspiratie, eerlijkheid én je pit😉. We’ve done it! 

 

www.meebewegenmetdementie.nl