Skip to content

INZICHTGEVENDE GESPREKKEN

Moe, angstig, emotioneel, somber, onzeker?
Loop je op je tenen?
Voel je je opgebrand?
Waar loop je tegenaan?

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”
Albert Einstein

Veel mensen lopen vast omdat ze moeite hebben om -bijtijds- hulp te vragen. Vaak hebben we niet helder waar ons gedrag en onze emoties vandaan komen. Veelal hebben reacties van nu te maken met ervaringen van vroeger, ook al ben je je daar niet altijd van bewust. Oude gevoelens kunnen door een huidige gebeurtenis worden aangeklikt als een icoontje op je PC waardoor het programma opstart en alles weer terugspoelt naar het verleden. Wonden, boosheid en pijn die niet geheeld zijn worden opnieuw aangeraakt.

Bewustwording alleen al kan heling met zich mee brengen en daarom is het belangrijk om inzicht te krijgen in het waarom van je reacties. Om de mechanismes helder te krijgen die je jezelf hebt aangeleerd om staande te blijven in dit leven. Ze hadden een functie, maar nu dienen ze je niet langer en wellicht werken ze zelfs tegen je. Meestal proberen we met onze wil dingen te veranderen in de buitenwereld. Dat werkt niet zo goed, want je merkt dat processen zich blijven herhalen en je komt steeds in dezelfde situaties terecht. ‘What you don’t heal, you marry’; dingen zullen terugkeren zolang jij dit van binnen niet heelt.
Het is belangrijk te begrijpen waarom je doet zoals je doet. Om trouw te worden en te zijn aan jezelf. Aan jouw behoeftes, aan waar jij voor staat en wat jij nodig hebt. Graag begeleid ik jou tijdens je innerlijke reis naar je essentie, naar degene die je wérkelijk bent. 

 

INTI ALMA TRAJECT (3 MAANDEN)


– online intake
– 5 fysieke sessies. Inzichtgevende gesprekken/emotioneel lichaamswerk (1 1/2u) 
– tussentijdse online begeleiding
– door mij ingesproken geleide meditaties per app

Trajectprijs: € 777,– 

 

Vragen? Neem gerust contact op!


 

Inzichtgevende Gesprekken | Bewustwording is ook heling | Inti-Alma