Skip to content

INZICHTGEVENDE GESPREKKEN EN COMPLEMENTAIRE THERAPIE

Loop je vast?

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden”
Albert Einstein

Voor veel mantelzorgers die zorgen voor iemand met dementie, kan het gevoel van vastlopen herkenbaar zijn. Het is niet altijd eenvoudig om op tijd om hulp te vragen. Het is belangrijk te realiseren dat het vragen om hulp geen teken van zwakte is, maar juist een daad van zelfzorg en kracht. Door bewust aandacht te besteden aan zowel je fysieke als mentale welzijn, vergroot je niet alleen de kwaliteit van jouw zorg, maar ook jouw veerkracht als mantelzorger. 

Het zien van een geliefde veranderen door dementie is een ingrijpende ervaring die vaak gepaard gaat met gevoelens van verlies en rouw. Een veranderende persoon en veranderde relatie, hoe ga je daar mee om?  

Je bent van harte welkom bij Inti Alma, voor een (inzichtgevend) gesprek waarbij je niet alleen ruimte krijgt om je zorgen en behoeften te uiten, maar ook om de emoties van ‘missen’ te delen. Dementie kan ook als een magneet op oude (onverwerkte) emoties werken. Naast een luisterend oor kan er, indien nodig, ook gebruik gemaakt worden van coaching of emotioneel lichaamswerk. 

Investering:

Een sessie duurt 60-90 minuten. De investering is € 85 per sessie. Fysiek of online. 
INZICHTGEVENDE GESPREKKEN EN COMPLEMENTAIRE THERAPIE